Φιλοσοφία

H Autentico είναι μία εταιρεία, που αν και δραστηριοποιείται στο χώρο των οικολογικών χρωμάτων λίγα μόλις χρόνια, έχει καταφέρει να πρωτοπορεί και να καινοτομεί σε όλα τις τα προϊόντα λόγω της απίστευτης και αδιάκοπης «εμμονής» των ιδρυτών της Eric & Ris Adams με την τελειότητα και την εξέλιξη! Τα χρώματα κιμωλίας της Autentico, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και τους χρήστες τους και είναι εναρμονισμένα με την αυστηρότατη Ευρωπαϊκή και Αμερικανική νομοθεσία (ΕΝ71-3, child safe).

Είναι επίσης τα μοναδικά που διατίθενται σε με μία ατελείωτη παλέτα με περισσότερες από 160 αποχρώσεις (διαθέσιμα σε 100ml, 500ml, 1lt ή 2,5lt) και που περιέχουν 35% κιμωλία! Το ποσοστό αυτό, πολύ περισσότερο από οποιασδήποτε άλλης εταιρείας, τα κάνει αδιαμφισβήτητα τα πιο αυθεντικά και τους δίνει την πρωτοπορία σε αυτή την κατηγορία!

Με ειδικές αδιάβροχες σειρές (ματ και ελαφρώς γυαλιστερή), σειρές τοίχων με βάση τον ασβέστη (lime paint), αλλά και μια απίστευτη ποικιλία συμπληρωματικών προϊόντων (υψηλής ποιότητας πινέλα, 16 χρωματιστά κεριά, βερνίκια, λάδια εμποτισμού, κόλλες decoupage, μεταφοράς φωτογραφίας, κρακελέ ενός και δύο συστατικών, υλικά επιχρύσωσης κ.α.) είναι σίγουρο ότι θα κατακτήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!